Korisničko ime Lozinka Prijava

 

Dnevne nagrade:

Svakog dana, za vreme trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu od 14.06. do 14.07. dobitan tiket sa najviše pogođenih parova osvaja 10.000 dnevno!

Dobitnici dnevne nagrade

Datum Кvota Takmičar


Pravila promocije:
 1. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na www.starbet.rs, kao i svi igrači koji svoje tikete uplaćuju na uplatnim mestima uz Star Bet klub karticu.
 2. Promocija traje od 14.06.2024. do 14.07.2024.
 3. U obračun za osvajanje dnevne nagrade ulaze svi tiketi uplaćeni jednog kalendarskog dana, a obrađeni najkasnije sutradan do 11:59.
 4. U obračun ulaze svi dobitni tiketi uplaćeni u iznosu od minimum 100 rsd koji sadrže minimum 5 parova, minimalne pojedinačne kvote 1,35 ili veće.
 5. U slučaju identičnog pogođenog broja parova na dva ili više tiketa – nagradu osvaja tiket koji je vremenski prvi uplaćen.
 6. Jedan igrač ograničen je na osvajanje jedne dnevne nagrade u toku trajanja promocije.
 7. U obračun ulaze samo pre-match tiketi. 
 8. Sistemski tiketi ne ulaze u konkurenciju.
 9. Tiketi uplaćeni vaučerom ne ulaze u konkurenciju.
 10. Tiketi uplaćeni freebet sredstvima ne ulaze u konkurenciju.
 11. Tiketi koji su isplaćeni „cashout“ opcijom ne ulaze u obračun.
 12. U slučaju odloženog para na tiketu, isti se poništava prilikom obrade tiketa.
 13. Sve dnevne nagrade osvojene u toku trajanja Eura 2024, biće uplaćene na korisnički online nalog (Star Bet klub karticu).
 14. Vaučer od 10.000 rsd se uplaćuje tako što igrač dobija 10 vaučera po 1000 rsd, a dnevno može biti iskorišćen samo jedan. Trajanje vaučera ograničeno je na narednih 10 dana od uplate sredstava, nakon čega se u slučaju neiskorišćenosti automatski poništava.
 15. Rang lista dobitnika vaučera, biće okačena do 12 časova, dan nakon završetka tekućeg takmičarskog dana, a vaučeri biti uplaćeni do kraja istog.
 16. Promocija je aktivna od 14.06.2024. i organizator ima pravo da je prekine ili izmeni pravila u bilo kom trenutku.
 17. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu.
 18. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme dodeljenu nagradu, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije.
 19. Priređivač zadržava pravo da promeni pravila, ograniči, skrati ili produži promociju u svakom trenutku.