Korisničko ime Lozinka Prijava
Pravila za odgovornu igru i mogućnosti

Klađenje je pre svega vid zabave. To je način kako da “začinite” praćenje utakmica svog omiljenog tima, unoseći dodatni adrenalin. Isto tako, to je način praćenja svih sportskih događaja sa većom pažnjom I da je statistički ispraćeno. Morate imati svoju ličnu granicu. Kad se kladite nemojte da pređete tu granicu, nemojte da pređete preko finansijskog praga kojeg imate postavljenog. Isto tako nemojte imati neumerena očekivanja u vezi sa finansijskim dobitkom koji možete da ostvarite u igrama na sreću. Klađenje treba I mora da Vam bude zabava a ne način života ili profesija sa zaradom od koje biste očekivali finansijsko izdržavanje.

Bez obzira na to da li dobijate ili gubite, obavezno prestanite da se kladite kada dođete do iznosa koji ste prethodno odredili za ulog u igri.

Nikada nemojte da se kladite ukoliko Vas to finansijski iscrpljuje. Ako Vam porodica ili prijatelji daju primedbe, verovatno ste u problem.

Nikada se nemojte kladiti ako se zbog toga morate zadužiti ili potrošiti novac koji ste namenili da potrošite na nešto drugo.
Nikada se nemojte kladiti ako tako zapostavljate društvene I poslovne aktivnosti.

Osobama koje su mlađe od 18 godina nije dozvoljena mogućnost klađenja na sajtu starbet.rs, kao što je I predviđeno zakonom o igrama na sreću. Postoji I niz provera koje za cilj imaju onemogućavanje takvim licima. Zadržavamo pravo da u svakom trenutku zatražimo verifikaciju dokumenata od bilo kog korisnika I možemo blokirati račun dokle god zadovoljavajući dokaz o starosti ne bude primljen. 

U svakom trenutku ukoliko želi igrač ima mogućnost da na stranici LIMITI podnese zahtev za ograničavanje iznosa uplate tiketa, odnosno igrač ima mogućnost ograničenja gubitka. Takođe, u slučaju potrebe igrač može da se “samoisključi” na određeni vremenski period ili trajno podnošenjem zahteva na našoj web stranici. 

Sve svoje transakcije, u propisima predviđenom roku igrač može videti na svom nalogu u polju TRANSAKCIJE.

Ako imate osećaj da nemate kontrolu nad svojim igranjem igara na sreću, obratite se odgovarajućem savetovalištu. Možete se obratiti specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti, a anonimnost je zagarantovana.

Adresa: Teodora Drajzera 44, 11000 Beograd
Telefon: +381 113671429
Faks: +381 113671431
E-mail: zavodzbz@eunet.rs
Url: http://www.drajzerova.org.rs/