Korisničko ime Lozinka Prijava

Opšte informacije


OSNOVNI MENI

Ovde možete izabrati linkove koji su vam potrebni prilikom klađenja. Kada otvorite neki od linkova, on bude označen crvenom bojom.

REGISTRACIJA

Na stranici REGISTRACIJA upisom osobnih podataka, podataka o Star Bet računu te potvrdom da ste pročitali i da prihvaćate opšte uvete poslovanja možete kikom na dugme "KREIRANJE KORISNIKA" izvršiti registrovanje. Nakon toga šalje Vam se aktivacijski link na e-mail adresu koju ste upisali prilikom registrovanja. Klikom na dobiveni link izvršavate registrovanje do kraja, te možete da se prijavite na Star Bet stranicu.

ZABORAVILI STE LOZINKU

Ukoliko Vam se dogodi da zaboravite lozinku ili da želite da je promenite možete to uraditi klikom da dugme „Zaboravili ste lozinku“ na vrhu stranice.

Unesete Mail i kliknete na RESETUJTE LOZINKU. Kada unesete novu lozinku dobićete aktivacioni link na mail kojim možete da aktivirate nalog i da se prijavite.

RMCO KLUB

Prilikom registracije postajete član RMco Kluba. Karticu Kluba ćete dobiti u narednih 15 dana, na Vama najbližem uplatnom mestu. U Osnovnom meniju možete izabrati link RMCO KLUB i tu možete videti sve pogodnosti koje vam donosi ova LOYALITY Kartica

MOJI PROFIL

U okviru profila imate šest linkova u kojima možete videti podatke o vašim tiketima, Vaučerima, Transakcijama, Isplati, kao i o eventualnim Limitima za ograničeno klađenje. Link MOJI TIKETI vam služi za pregled svih vaših odigranih tiketa bez obzira da li ste ih uplatili na nekom od naših uplatnih mesta ili na IBET-u. Link VAUČERI vam daje pregled svih neiskorišćenih Vaučera, dok u Transakcijama možete videti vaš balans.

NAČINI UPLATE DEPOZITA NA NALOG

Na korisničkom nalogu sredstva se mogu uplatiti na sledeće načine:
- U bilo kojoj poslovnici STAR BET kladionice
- Platnim karticama
- Uplatom u pošti ili banci i e-bankingom
- IPay vaučerom

UPLATA NA UPLATNOM MESTU
Uplata depozita možete napraviti u bilo kojoj poslovnici STAR BET kladionice. Potrebno je samo da operateru date Vašu STAR BET Klub karticu i kažete iznos koji želite da uplatite. Minimalni iznos uplate je 100 RSD.

UPLATA PUTEM PLATNIM KARTICAMA
Na Vašem nalogu možete izvršiti uplatu depozita putem VISA, MASTERCARD, MAESTRO i DINA platnim karticama. Uplata putem platnih kartica je najbrži način uplate depozita, jer za samo nekoliko sekundi korisnik već ima sredstva na raspolaganju na svom nalogu. Uplata se odvija brzo i jednostavno u nekoliko koraka:
Klikom na svoje korisničko ime ulazite u sekciju MOJ PROFIL gde treba da izaberete opciju UPLATA. Ovde je potrebno da unesete iznos koji želite da uplatite pa zatim kliknete na UPLATA. U sledećem prozoru pojaviće vam se informacija koji ste iznos uneli i ako je iznos tačan potrebno je da prihvatite opšte uslove uplate pa kliknete na UPLATI NA RAČUN XXX RSD. Posle ovoga, bićete preusmereni na sajtu za plaćanje sa informacijama o uplati koje treba popuniti: broj kartice, datum isteka važenja kartice i CVC2/CVV2 kod (trocifreni broj na zadnjoj strani kartice). Kada popunite ove informacije kliknete na PLATI i sredstva su automatski odmah dostupna na Vašem korisničkom nalogu. Minimalni iznos uplate je 500 RSD.

UPLATA U POŠTI ILI BANCI I E-BANKINGOM
Uplata na tekući račun možete napraviti putem uplatnice u pošti ili banci, ili putem elektronskog bankarstva.
Uplatnicu popunite sledećim podacima:
Uplatilac: Vaše ime i prezime, adresa
Svrha uplate: Uplata na račun igrača
Primalac: RM-COMPANY DOO ČAČAK, Amidžina 24a, 32000, Čačak
Iznos: Željeni iznos
Račun primaoca: 160-0000000562103-15
Poziv na broj (odobrenje): Vaš broj STAR BET Klub kartice (samo brojevi, bez crtica)
Minimalni iznos uplate je 200 RSD

Primer uplatnice:Napomena: Obrada uplate može zavisiti od banke ili pošte i može trajati do 24 časa. Najčešće uplata
se realizuje u roku od 30 minuta do 2 sata. Sve uplate subotom biće primljeni na obradu u ponedeljak.

UPLATA PUTEM IPAY VAUČERA

Klikom na svoje korisničko ime ulazite u sekciju MOJ PROFIL gde treba da izaberete opciju UPLATA.Ovde je potrebno da unesete iznos koji želite zatim u padajućem meniju kao način uplate odaberete IPay. Klikom na uplati pojaviće Vam se dva polja. U prvom polju, E-novac PIN, potrebno je da unesete šesnaestocifreni broj vaučera koji ste kupili, a u drugom polju potrebno je da unesete poslednje 3 cifre sa potvrde (poslednje 3 cifre treba da se unesu samo ukoliko je vaučer starijeg datuma, ukoliko je vaučer novijeg datuma u ovom polju možete da unesete bilo koje 3 cifre). Kada popunite ove informacije kliknete na UPLATI i sredstva su automatski odmah dostupna na Vašem korisničkom nalogu. Minimalni iznos uplate je 200 RSD.

ISPLATA

Ukoliko želite da izvršite isplatu sa vašeg naloga potrebno je da izvršite rezervaciju tako što ćete izabrati iznos, datum i Lokaciju na kojoj preuzimate Vaš novac (Lokacija može biti bilo koje uplatno mesto RMco-a). Prilikom rezervacije dobijate KOD koji ćete reći operateru u kladionici prilikom preuzimanja novca.

DODATNE PITANJA

Ukoliko imate bilo kakvih problema možete se obratiti našoj korisničkoj podršci telefonom ili e-mailom.

+381 60 579 6666

support@rmco.rs

Ponedeljak/Petak 09 - 16 h
Subota 09 - 14 h