Korisničko ime Lozinka Prijava

Klađenje


FILTER ZA PONUDI

Za lakši pregled prilikom klađenja možete selektovati sportove kao i lige u okviru sporta. Takođe selekciju možete vršiti i prema vremenu početka mečeva.

IZBOR TIPOVA

Kada izaberete Ligu potrebno je da izaberete i Tip na koji ćete se kladiti. Zbog preglednosi, na osnovnoj stranici ne možete da vidite sve tipove, a to Vam je omogućeno klikom na broj pored meča koji označava ukupan broj igara.

STATISTIKA

Za svaki meč imate statistiku utakmica igranih između ponuđenih rivala, kao i statistiku tih timova protiv ostalih timova. To možete dobiti klikom na ikonu...

A sama statistika izgleda ovako:

UŽIVO KLAĐENJE

Kada u Osnovnom meniju kliknete na link UŽIVO dobijete kompletnu listu mečeva za uživo klađenje. Na vrhu možete izabrati i svaki sport pojedinačno.

Zvezdicom možete označiti omiljene mečeve dok klikom na znak koji je zaokružen plavom bojom dobijate sve igre koje u tom trenutku imamo ponuđene za taj meč.

KVOTA DANA I SUPER TIP

Svakog dana Vam poklanjamo bonus kvote na nekim mečevima iz ponude koje su naznačene kao kvota dana i super tip. Kvotu dana možete brzo da izaberete samim klikom na nju.

Super tip možete videti na osnovnoj stranici sajta i on je u PDF formatu. Tu možete izvršiti Download liste, dopune, uživo mečeva ili već pomenutog Super Tipa u PDF-u.

TIKET

Kada izaberete opklade koje želite da odigrate, ispod tiketa imate izbor, ukoliko želite da odigrate sistemski tiket a u polje UPLATA unesete iznos (pored ovog polja imate crveno polje u kome možete izabrati da platite vaučerom koji ste predhodno dobili u nekoj od naših promocija, nagrada ili ste kupili u našem STAR MARKETU) i na kraju kliknete na dugme UPLATI. Ukoliko želite da odigrate brzi tiket u nekoj od naših kladionica, samo karticu IBET prebacite na KLADIONICA i kliknete na SNIMI i u polju privremeni tiketi dobićete kod za Brzi tiket

U svakom trenutku možete proveriti i status vašeg tiketa na HOME stranici našeg sajta unosom koda tiketa i koda koji vam stoji na slici ispod polja. Zatim kliknete na dugme PROVERITE TIKET