Korisničko ime Lozinka Prijava

Tradicija, stil, inovativnost. Upoznajte Star Bet!

 Kao jedna od preteča klađenja na ovim prostorima, sada već davne 1998. godine sa sedištem u Čačku, pojavljuje se naša kompanija koja do sada posluje na preko 80 lokacija u Srbiji.
 Od svog osnivanja i otvaranja prvog lokala u Prokuplju, "RM Company" je nastavila kontinuirani rast u želji da svojim članovima priušti potpun ugođaj u sferi klađenja i igara na sreću. 
 Sa plasmanom generalnog brenda pod imenom Star Bet, klađenje postaje primarna delatnost u našim objektima u kojima se po pojedinačnom sportskom događaju možete kladiti na preko stotine igara dok je broj događaja za klađenje konstantno ažuriran našom dnevnom ponudom. 
 Online platforma klađenja osavremenjena je aplikacijama za "Android" i "iOS" operativne sisteme, putem kojih se naši registrovani članovi mogu okušati u sporskom klađenju, slot igrama najnovije generacije različitih provajdera kao i virtuelnim igrama, sa opcijom deponovanja uplate sredstava u našim poslovnicama, putem opštih uplatnica kao i platnom karticom. 
 Star Bet kao brend nastavlja da brine o svakom pojedincu, zbog čega se izdvaja po svom loyalty programu koji je dostupan svakom igraču. Pod sloganom "za lojalnost ne tražimo ništa - samo dajemo", Star Bet lansira svoju klub karticu koja svakom članu omogućava niz povoljnosti poput različitih vidova novčanog nagrađivanja, pa sve do Star marketa u kome svoje bodove članovi mogu pretvoriti u robne proizvode i razne vaučere za klađenje. 
 Sa tim u vezi, Star Bet Vam ostaje dostupan za svaki vid informisanja, te ukoliko želite da nas posetite i postanete naš član, za sve dodatne informacije se možete obratiti našoj korisničkoj podršci putem poruke ili poziva na broj telefona 060/5796666.