Korisničko ime Lozinka Prijava
BONUS DOBRODOŠLICE OD 100% ZA KLADIONICU

 1. Pravo na bonus dobrodošlice od 100% imaju svi novo registrovani igrači na www.starbet.rs kao i igrači koji su se ranije registrovali ali do sada nisu uplatili prvi depozit
 2. Uplatite depozit od 500 RSD ili više putem platnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro, Dina), putem uplate na tekući račun u pošti/banci, putem IPay ili na uplatnom mestu
 3. Svaki korisnik može da iskoristi ovu promociju samo jednom, posle prvog depozita
 4. Maksimalni bonus koji možete da dobijete ograničen je na 5.000 RSD (za depozit veći od 5.000 RSD dodeljuje se bonus od 5.000 RSD)
 5. Sredstva koja ste uplatili moraju biti iskorišćena za odigravanje tiketa pod određenim uslovima. Na tiketu mora biti najmanje tri utakmice sa pojedinačnom kvotom od 1.50 ili više kako bi ušao u obračun za bonus.
 6. Za isplatu celog bonusa, potrebno je odigrati 5 puta deponovani iznos.
 7. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, u iznosu od 10% od ukupnog bonusa na kraju svakog koraka.
 8. Bonus se isplaćuje u vidu freebet sredstava.
 9. Trajanje bonusa je 30 dana od prve uplate.
 10. Primer: Igrač napravi prvi depozit od 5000 RSD. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, i to po 500 RSD nakon svakih 2500 RSD odigranih prema pravilima bonusa. Ukoliko u roku od 30 dana korisnik ne proigra 5 puta deponovani iznos, ostatak bonusa se ne isplaćuje.
 11. Odigrani tiketi mora da dobiju konačni status, dobitni ili gubitni, kako bi ušli u obračun. U svakom trenutku igrač ima pregled o aktivacijskom napretku, odnosno još koliko je potrebno da se uplati kako bi se okrenuo iznos bonusa.
 12. Sistemski tiketi ne ulaze u obračun.
 13. Tiketi uplaćeni vaučerom ne ulaze u obračun.
 14. Tiketi koji su isplaćeni putem Cashout opcije ne ulaze u obračun.
 15. Novac odigran na Rulet, Slot i virtuelne igre ne ulazi u obračun za dobijanje bonusa.
 16. Promocija je aktivna od 01.04.2024. do 31.12.2024. Organizator ima pravo da prekine promociju u bilo kom trenutku ili da je produži
 17. Bonus je ograničen na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu
 18. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktori koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

 

BONUS DOBRODOŠLICE OD 200% ZA SLOT IGRE

 1. Pravo na bonus dobrodošlice od 200% imaju svi novo registrovani igrači na www.starbet.rs kao i igrači koji su se ranije registrovali ali do sada nisu uplatili prvi depozit
 2. Uplatite depozit od 500 RSD ili više putem platnih kartica (Visa, Mastercard, Maestro, Dina), putem uplate na tekući račun u pošti/banci, putem IPay ili na uplatnom mestu
 3. Svaki korisnik može da iskoristi ovu promociju samo jednom, posle prvog depozita
 4. Maksimalni bonus koji možete da dobijete ograničen je na 10.000 RSD (za depozit veći od 5.000 RSD dodeljuje se bonus od 10.000 RSD)
 5. Za isplatu celog bonusa, potrebno je odigrati 30 puta iznos bonusa na slot igrama.
 6. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, u iznosu od 10% od ukupnog bonusa na kraju svakog koraka.
 7. Trajanje bonusa je 30 dana od prve uplate.
 8. Primer: Igrač napravi prvi depozit od 1.000 RSD. Bonus se isplaćuje u 10 koraka, i to po 200 RSD nakon svakih 6.000 RSD odigranih na slot igrama. Ukoliko u roku od 30 dana korisnik ne proigra 30 puta iznos bonusa, ostatak bonusa se ne isplaćuje.
 9. U svakom trenutku igrač ima pregled o aktivacijskom napretku, odnosno još koliko je potrebno da se izvrti kako bi se okrenuo iznos bonusa.
 10. U obračunu ulaze samo slot igre. Novac odigran na Rulet, virtuelne igre i klađenje ne ulazi u obračun za dobijanje bonusa.
 11. Promocija je aktivna od 01.04.2024. do 31.12.2024. Organizator ima pravo da prekine promociju u bilo kom trenutku ili da je produži
 12. Bonus je ograničen na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu
 13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktori koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.