Korisničko ime Lozinka Prijava

Velike novčane nagrade tokom celog dan – Roulette, Blackjack, Game Shows i monogooo više…

Drops & Wins za igre uzivo sada proširuju svoj portifolio igara, uključujući Roulette, Game Shows, Blackjack, Baccarat i mogo više od toga. 

Mesečni nagradni fond od 60.000.000. rsd je dostupan igračima u obliku gotovine u Daily Prize Drops ili Weekly Blackjack turnirima i novododatim Daily Game Shows turnirima.


Novčane nagrade od ukupno 720.000.000 rsdtokom promotivnog perioda:

5. aprila 2023. – 6. marta 2024. ukupno 720.000.000 rsd koje će se dodeliti igračima u:

336 X Daily Prize Drops sa nagradnim fondom od  1.080.000. rsd
  
48 X Nedeljnih Blackjack turnira sa nagradnim fondom od 3.240.000. rsd

336 X Dnevnih turnira sa nagradnim fondom od 600.000 rsd

Ukupni nagradni fond može da varira. 

KVALIFIKACIONE IGRE

Blackjack Thumbnail PowerUP Roulette Thumbnail Sweet Bonanza CandyLand Thumbnail Mega Sic Bo Thumbnail Boom City Thumbnail Mega Wheel Thumbnail Baccarat Thumbnail ONE Blackjack Thumbnail


• Star Bet i PragmaticPlay kao organizatori zadržavaju pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekinu ili promene aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
• U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije, organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.
• Promocija je aktivna globalno tj. u svim zemljama u kojima “Pragmatic Play” ima svoje korisnike.