Korisničko ime Lozinka Prijava

Pogodi najviše parova ili najveći koeficijent – osvoji loptu ili Playstation 5!Plasmani - dnevno takmičenje

Kolo Plasman Takmičar

Plasmani - glavno takmičenje

Poz Takmičar Kvota

Pravila promocije:
1. Učešće u takmičenju mogu uzeti svi igrači koji svoje tikete uplaćuju na uplatnom mestu preko Star bet kartice, kao i svi registrovani na www.starbet.rs.
2. Na tiketima koji ulaze u dnevno takmičenje, minimalna uplata mora iznositi 50 rsd. U obračun ulaze samo parovi sa kvotom 1,35 ili više. Ukoliko na tiketu ima parova sa kvotom ispod 1,35 ti parovi neće se obračunavati.
3. Na tiketima koji ulaze u glavno takmičenje, minimalna uplata mora iznositi 100 rsd.
4. Za dnevno takmičenje u obračun ulaze svi tiketi odigrani tog dana (online ili na uplatnom mestu), a tiket sa najvećim brojem pogođenih parova koji osvaja nagradu ne mora biti dobitan. Tiket mora biti uplaćen najkasnije do 23:59 istog dana, a biti obrađen najkasnije do 12:00 sledećeg dana kad budu objavljeni dobitnici. U slučaju da dva tiketa imaju isti broj pogođenih parova , nagradu osvaja tiket sa većom pogođenom kvotom. Ukoliko dva tiketa imaju isti broj pogođenih parova i ista ukupna pogođena kvota, nagradu osvaja tiket koji je prvi uplaćen. Odložene utakmice i utakmice koji su obrađeni kvotom 1 obračunavaju se kao nedobitni.
5. Za glavno takmičenje u obračun ulaze svi tiketi odigrani u toku trajanja kampanje (online ili na uplatnom mestu), a tiket sa najvećim pogođenim koeficijentom osvaja glavnu nagradu Sony Playstation. Tiket mora da bude dobitan.
6. U slučaju identičnog pogođenog koeficijenta na dva ili više tiketa – nagradu osvaja tiket koji je prvi uplaćen.
7. Jedan igrač, jedan nalog ograničen je na osvajanje jedne dnevne nagrade (lopte) u toku trajanja promocije, ali takođe može učestvovati u takmičenju za glavnu nagradu.
8. Promocija je aktivna od 01.09. i traje do 18.09. Organizator ima pravo da prekine promociju u bilo kom trenutku.
9. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu, jednu IP adresu.
10. Tiketi uplaćeni vaučerom ne ulaze u konkurenciju za osvajanje nagrada.
11. Tiketi isplaćeni Cashout opcijom ne ulaze u obračun.
12. Sistemski tiketi ne ulaze u konkurenciju za nagrade.
13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na pravilno funkcionisanje promocije. Organizator zadržava pravo da ne dodeli dobitke proistekle igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila ili prevaru.