Korisničko ime Lozinka Prijava

SLOT VIP CASH BACK


Za sve registrovane igrače na www.starbet.rs pripremili smo sjajno iznenađenje. Za sve slot igrače STAR BET omogućuje SLOT VIP CASH BACK bonus, odnosno povrat novca u iznosu od 10%.

SREĆA UVEK PRATI HRABRE!

SLOT VIP CASH BACK na www.starbet.rs aktivan je svakog dana u sedmici. Svakog ponedeljka obračunavaju se Vaše slot transakcije iz prethodne sedmice, nakon čega bonus sredstva (ukoliko igrač ispunio uslove za bonus) prebacuju se na Vaš korisnički nalog bez ikakvih dodatnih uslova i odmah su dostupni za igru, tako da možete da nastavite sa zabavom koja Vam možda donese još adrenalina, dodatnu sreću i nove mogućnosti.


*SLOT VIP CASH BACK od 10% odnosi se i obračunava na negativnoj razlici Slot transakcija (ukupan ulog minus ukupan dobitak) u visini od 30.000 RSD ili više ostvareni u periodu od ponedeljka do nedelje. Obrt sredstava i obračun sedmičnog minusnog salda odnosi se za sve igre u delu SLOT, IGRE UŽIVO i VIRTUAL (slot igre, rulet, black jack, Lucky balls itd...). Promocija SLOT VIP CASH BACK traje od 20.06.2022 do 31.08.2024. Cashback se dodeljuje svakog ponedeljka za obračunski period za prethodnu sedmicu. Primer: u ponedeljak 27.06.2022 biće dodeljen cashback za obračunski period od ponedeljka 20.06.2022 do nedelje 26.06.2022.